Pagina's

woensdag 21 januari 2015

Spinaziesalade met zalm

Vandaag was de zalm in de aanbieding, en aangezien wij daar gek op zijn maakten we spinaziesalade met zalm. Heel makkelijk maar wel errug lekker!

Nodig:
- Zalmmoot
- Spinazie
- Avocado
- Geitenkaas
- Tomaatjes
- Kruiden
- Balsamico azijn / stroop

Bestrooi de zalm met een bakje zalmkruiden of doe het zelf, met zout, peper en dille. Bak de zalmmoot ongeveer 4 minuutjes op de huid in een koekenpan met olie. Draai de zalm dan om en bak hem nog 2 minuten op de kant zonder huid. Als je de zalm liever wat meer doorbakken hebt, laat hem dan wat langer baken op de kant met huid. Ondertussen snijd je de avocado en tomaat en kruimel je de geitenkaas. Meng de spinazie met de avocado, geitenkaas en tomaat en breng op smaak met peper, zout en balsamico azijn of stroop. Leg je zalm er op en klaar!

Kortom: een heerlijk maaltje, wat toevallig ook nog eens vrij gezond is dus dat is mooi meegenomen. Geniet ervan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten