Pagina's

zondag 13 maart 2016

Wrap met pulled chicken

Ik ben dol op wraps en het is altijd leuk om iets nieuws te proberen in plaats van de standaard wraps. Ik wilde al een tijdje pulled chicken proberen en dit leek me ideaal op een wrap. En het was heel lekker, en ook nog eens vrij makkelijk. Dus een aanradertje!


Nodig (4 pers):
- Kippendijen, 500 gram
- Spinazie, 400 gram
- Wraps, 8 stuks
- Geitenkaas, 200 gram
- Cherrytomaatjes, 250 gram
- Avocado, 2 stuks
- Rode peper, 1 stuk
- Bouillonblokje, 1 stuk

1. Zet een pan kokend water op het vuur, en doe het bouillonblokje hierbij. Pocheer de kip in het kokend water zo'n 15/20 minuten.

2. Snijd ondertussen de tomaatjes door de helft, rode peper en avocado in schijfjes en brokkel de geitenkaas.

3. Als de kip klaar is, haal deze dan uit de bouillon en trek de kippendijen uit elkaar met 2 vorken. Eventueel kan je de pulled chicken nog even bakken met wat kruiden maar dat is optioneel. 

4. Verwarm de wraps in de magnetron, beleg deze met de spinazie, avocado, tomaatjes, rode peper, pulled chicken en de geitenkaas. Eet smakelijk! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten