Pagina's

maandag 27 juli 2015

Pasta met zalm en avocado

 
Weinig tijd en toch zin in lekker eten? Wij aten laatst dit heerlijke simpele pastaatje.Wij zijn allebei dol op zalm 
en avocado en samen in een gerecht is voor mij altijd een knaller! De tapenade is niet een standaard iets om door 
een pasta te doen, maar trust me, het is echt onwijs lekker!
 
Nodig (4 pers)
- Gerookte zalm, 300 gr
- Spaghetti, 350 gr
- Crème fraîch, 200 gr
- Tapenade sweet Chili, 1 potje
- Zakje pasta groente
- Avocado. 1 stuk
 
1. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de pasta in 8 tot 10 minuten beetgaar.
2. Bak de groenten ondertussen in een hapjespan. Je kunt voor een makkelijk zakje pasta groenten gaan of alles 
zelf kopen en snijden.
3. Snijd de gerookte zalm in stukjes en de avocado in reepjes. 
4. Voeg het bakje crème fraîche en het potje tapenade toe aan de groenten en roer even goed door. Voeg op het
laatste de zalm toe.
5. Giet de  spaghetti af en meng met de saus. Verdeel over de borden en doe als laatste de stukjes avocado erbij. 
Hieronder een foto van de ingrediënten die wij gebruikten! Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten