Pagina's

zondag 8 maart 2015

Oosterse wraps met kip, taugé, cashewnoten, bosui en Teriyaki saus






Ooooh deze wraps zijn zo lekker!!! Maak ze alsjeblieft een keer na, vertel ons wat je ervan vindt en maak een betere foto dan die van ons, niet zo moeilijk ;-) Het is écht makkelijk, écht snel klaar, écht goedkoop en écht lekker. Please try this at home!

Nodig (2 pers):
- Wraps, 6 stuks (het is echt lekker)
- Kipfilet, 500 gr
- Taugé, 250 gr
- Komkommer, halve
- Teriyaki saus, AH Excellent Japanse Teriyaki saus, 80 gr (half zakje)
- Sweet Chili Saus, 1 eetlepel
- Bosui, 2 stuks
- Cashewnoten, handvol
- Creme fraiche, 2 eetlepels

Snijd de kipfilet in blokjes, de bosui in kleine ringen en hak de cashewnoten grof. Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in dikke repen.

Verhit een klontje boter (of olijfolie) in een koekenpan en bak hierin de kipfiletblokjes in ongeveer 8 minuten gaar en bruin. Voeg vervolgens de Teriyaki en sweet chili saus toe en laat 2 minuten pruttelen. Voeg vervolgens de taugé en bosui toe en laat nog 1 minuut samen opstaan. 

Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking (iets met 10 seconden in de magnetron). Besmeer de wraps met de creme fraiche, verdeel het kipmengsel over de wraps en verdeel de komkommer en de fijngehakte cashewnoten over de wrap. Eventueel kun je er nog een scheutje chilisaus overheen doen. 

MAKKELIJK TOCH!? Dit was echt ons kortste receptje tot nu toe! Hopelijk vinden jullie het ook nog lekker :-) Oja ik deed over mijn wrap ook nog rode paprika, maar ik vond zonder eigenlijk net zo lekker. Het was alleen wel leuk voor de kleur en voor de extra groente! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten