Pagina's

maandag 16 maart 2015

Review: Eddy Spaghetti

Aangezien wij allebei druk aan het verhuizen waren kwam onze lieve mama naar Amsterdam om een handje te helpen. Na een dag hard zwoegen en een mooi eindresultaat gingen we lekker uit eten. We zijn alledrie dol op de Italiaanse keuken en op pasta, dus een gepast restaurant was snel gevonden; Eddy Spaghetti. Een redelijk nieuwe tent in Amsterdam Oost op het Krugerplein.


Het was gezellig druk toen we aankwamen, en er was gelukkig een tafeltje vrij voor ons. Je kan hier namelijk niet reserveren, maar even wachten aan de bar vind ik ook nooit zo erg. Eddy Spaghetti heeft een heel uitgebreide selectie aan Gin-Tonics, maar wij zijn lekker simpel en gingen gewoon aan het bier. Op de kaart stond heel veel lekkers, maar uiteindelijk kozen we vooraf de bruschetta's, een variant met tomaat en eentje met champignons. Allebei echt heerlijk! En redelijk groot dus de prijs meer dan waard. En wat een leuke verrassing was is dat ik een opmerking maakte dat ik eigenlijk ook zo graag de burrata wilde maar niet kon kiezen... Toch de bruschetta's gedaan, en toen zat er een klein stukje burrata bij, heel lief en hij was echt verrukkelijk, hij smolt echt op je tong. En de pasta keuze was voor ons alledrie heel makkelijk, de pasta vongole. Een van onze favorieten pasta's die we zelf ook al een keer hebben bereid maar een klein beetje mislukt was, (lees: zand everywhere). Maar deze was heerlijk, een lichte saus vinden wij bij pasta altijd het lekkerst en deze was lekker op smaak en de heerlijke venusschelpen maken het af.





Echt een aanrader dus, gezellige tent, vriendelijke bediening en lekker eten, wij gaan dus graag nog een keertje terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten