Nodig (4pers):
-Pasta, 300 gram
- Cherrytomaatjes, 200 gram
- Gegrilde paprika, 300 gram
- Artisjokharten(blikje), 200 gram
- Pijnboompitten, 20 gram
- Rucola, 100 gram
- Basilicum, 30 gram
- Olijfolie, 1 el
- Knoflook, 1 teen
1. Kook de pasta in zo'n 8 minuten beetgaar. Maal ondertussen met een staafmixer de knoflook met de olie en basilicum. Breng dit op smaak met peper en zout.
2. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan tot ze goudbruin zijn. Halveer ondertussen ook de cherrytomaten en snijd de gegrilde paprika in dunne reepjes. Laat de artisjok uitlekken en snijd in stukjes.
3. Meng de gekookte pasta met de basilicumolie, pijnboompitten, tomaten, paprika, artisjok en rucola. Serveer eventueel nog met wat parmezaanse kaas naar smaak. Serveer in een mooie grote schaal en enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten