Pagina's

zaterdag 8 augustus 2015

Homemade eiersalade

Een heel simpel maar heerlijk gerechtje voor de lunch; zelfgemaakte eiersalade! Ik vind eiersalade uit bakjes echt totaal niet lekker, maar zelfgemaakte echt heerlijk. En het is zo makkelijk, heel fijn voor een lekkere lunch.

Nodig (1 portie)
- 3 eieren
- bieslook/dille
- mayonaise
- zout en peper
- paprika poeder

1. Kook de eieren hard in 8 minuten. Laat ze dan even schrikken, pel de eieren en doe ze in een schaaltje.

2. Snijd de eieren met mes en vork in kleine stukjes, voeg op gevoel mayonaise toe. Het moet romig zijn maar niet een sausje worden natuurlijk. Dan wat stukjes bieslook of dille. Ik heb dit keer dille gebruikt want dat had ik nog in huis, maar ben meer fan van de variant met bieslook. Vervolgens nog wat zout, peper en wat paprika poeder. Dit is overigens genoeg voor 2 boterhammen. Hoe meer eieren hoe meer je hebt natuurlijk, daar kan je zelf een beetje in variëren.

Dan ben je al klaar! Smeer het op een toastje voor bij de borrel of op een boterham voor de lunch.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten