Pagina's

donderdag 13 augustus 2015

Wraps met biefstuk, waterkers, avocado en yoghurtdressing

Dit gerechtje was ZO lekker. Echt een mega aanrader! Ik had ergens een recept met biefstuk en avocado gezien en daar mijn eigen draai aan gegeven en toen kwam dit er uit. Echt een goede combinatie dus.

Nodig (4 pers):
- Biefstuk, 4 stuks
- Avocado's, 2 stuks
- Bakje cherrytomaten
- Zakje waterkers
- Yoghurt, 250 ml
- Handje peterselie
- Wraps, 4 stuks
- Bosuitjes, 2 stuks

1. Smelt een klontje roomboter in een koekenpan en laat goed heet worden. Bak de biefstuk aan allebei de kanten ongeveer 2,5 minuut. Niet te lang, ik vind een biefstukje het lekkerst als hij nog mooi rood is van binnen dus houd hem medium rare. Laat de biefstuk vervolgens minstens 3 minuten rusten in aluminiumfolie voordat je hem snijdt.

2. Snijd ondertussen de avocado's en cherrytomaatjes in partjes en de bosui in ringen. 

3. Doe de yoghurt in een bakje en hak de peterselie. Meng deze met de yoghurt en wat peper en zout. 

4. Snijd de biefstuk als deze klaar is. Verwarm de wraps in de magnetron, beleg ze met de waterkers, avocado en tomaatjes en leg de biefstuk er bovenop. Garneer met de yoghurt dressing en de bosui en geniet ervan :).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten