Nodig (4 pers);
- Ijsbergsla, 2 kroppen
- Kippendijen, 500 gram
- Ananasschijven, 200 gram
- Mais, 200 gram
- Cherrytomaatjes, (400 gram)
- Bloem, 250 gram
- Eieren, 2 stuks
- Paneermeel, 250 gram
- Avocado, 2 stuks
- Knoflook
- Rode peper
- Limoen
- Zout & Peper
1. Snijd de kippendijen in kleine stukken. Maak 3 bakjes klaar, 1 met bloem, 1 met de eieren en 1 met paneermeel. Dip de stukjes kip eerst in de bloem, vervolgens in de rauwe eieren en als laatst in het paneermeel. Zo krijgt je kip een lekker krokant randje.
2. Bak de kip in 10 minuten lekker krokant en goudbruin. Snijd ondertussen de ananas in stukken en de tomaatjes door de helft.
3. Maak de guacemole door de avocado te prakken, samen met een teentje knoflook, wat rode peper, limoen en zout en peper.
4. Haal voorzichtig het buitenste laagje van de krop sla af, dus dat je een groot blaadje over houdt. Bedek deze met guacemole, mais, ananas, tomaat en de krokante kip. Vouw het blaadje voorzichtig op en geniet ervan!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten